Wat jij doet,
doet ertoe.

Jij geeft betekenis via werk omdat je bijdraagt aan wat belangrijk is voor jou of voor anderen. Kortom: wat jij doet, doet ertoe. Daar helpen we jou graag bij. Daarom willen wij je beter leren kennen.

Wie ben je en waar krijg je energie van? Wat is je dierbaar? Waar ben je trots op en wat wil je bereiken? Vertel ons waar jij je wekker voor zet en samen ontdekken we welk werk, welke stage of opleiding het beste bij jou past. Het geeft extra glans aan de dag als je via werk bereikt wat je dierbaar is, doet waar je trots op bent en wordt gewaardeerd om wat je doet..

Olympia geeft werk betekenis.

Onze mensen en hun werk van betekenis

Meer dan 10.000 enthousiaste mensen zetten zich dagelijks in voor werk van betekenis. Maak kennis met een aantal van hen, we vertellen over wat er voor hen toe doet.

Hicham

Hicham

Medewerker klantenservice

"Volgens zijn teamleider kan Hicham ieder gesprek ‘omtoveren’ tot een positief gesprek. Zo draagt hij bij aan de goede reputatie van het CCA, de gemeente en zelfs Amsterdam."

Meer over Hicham

Sjannie

Sjannie

Receptioniste

"Sjannie luistert en spreekt met iedereen. Zo zorgt zij altijd voor een extra positieve sfeer. Sjannie geniet van de uitdaging en diversiteit van haar werk."

Meer over Sjannie

Marc

Marc

Vrachtwagenchauffeur

“Dat Marc stevig in zijn schoenen staat, komt in zijn werk goed van pas. Als vrachtwagenchauffeur loop je zo nu en dan tegen een logistiek probleem aan."

Meer over Marc

Waar krijg jij energie van?

Wiona

Wiona

Managementassistente

“Zonder de efficiënte planning van Wiona moeten mensen langer wachten tot hun schade wordt opgenomen. En daarmee de uitbetaling van hun vergoeding.”

Meer over Wiona

Jeroen

Jeroen

Vrachtwagenchauffeur

“Jeroen rijdt asfalt. Hij laat zijn vriendin zien welk stuk asfalt hij heeft helpen leggen. Het voelt goed dat iedereen daar weer veilig rijdt.”

Meer over Jeroen

Meriam

Meriam

Operator energietechniek

“Meriam houdt de energie installaties continu in topconditie. Zo kan het ziekenhuis patiënten de zorg bieden die ze nodig hebben.”

Meer over Meriam

Over ons

Olympia is opgericht in 1969. Inmiddels zijn we met meer dan 700 collega’s verdeeld over 130 vestigingen. Dagelijks verbinden we meer dan 10.000 kandidaten aan opdrachtgevers in veel verschillende sectoren. Met onze merkbelofte "Geeft werk betekenis” geven we invulling aan het verbinden van mensen met werk waar zij goed in zijn en gelukkig van worden.

Talje

Talje

Architect i.o. en teammanager distributie

“Talje zorgt dat mensen zich gezien voelen en stimuleert initiatieven van haar teamleden. Ze laat haar team elke dag zien dat ze het écht samendoen.”

Meer over Talje

Ayoub

Ayoub

Trambestuurder

“Ayoub stelt toeristen gerust als ze niet weten waar ze zijn. Hij legt graag uit dat ze echt op tijd de plaats van bestemming zullen bereiken. Telkens opnieuw.”

Meer over Ayoub

Jorino

Jorino

Chauffeur huisvuilinzameling

“Jorino draagt bij aan een schoon Amsterdam. Mensen vinden het fijn wat hij doet. Ze bedanken hem vaak. Toeristen maken foto’s of filmpjes.” 

Meer over Jorino

Olympia over werk van betekenis

Manon

Senior Consultant

“Het geeft me voldoening als ik iets kan betekenen voor iemand anders. Zoals het vinden van dé perfecte match. De afwisseling, dynamiek en verantwoordelijkheid vind ik heel fijn in mijn functie. Geen dag is hetzelfde, juist omdat ik met zoveel verschillende mensen werk.“

Soraya

Social Return Consultant

“In mijn werk kan ik doen waar ik achter sta: het beste uit mensen halen. De blijheid die ze uitstralen omdat hun toekomst er beter uit ziet, betekent heel veel voor mij. Het geeft mij energie om nog meer uit mijzelf te halen en iets terug te geven.”

Enthousiast geworden?

Ga met ons in gesprek over waar jij energie van krijgt. We nodigen je uit voor een kennismaking op één van onze 130 vestigingen. We zijn altijd in de buurt om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Met onze 700 collega’s, franchisenemers en partners zorgen we voor betrokken flexkrachten en blije opdrachtgevers.

Zoek jouw vestiging