Heb jij er de vakantiekracht voor?

Verdien extra geld met vakantiewerk

Als vakantiekracht doe je ertoe. Dankzij jouw inzet kan een bedrijf doorgaan, op piekmomenten of als vaste krachten met vakantie zijn. Jij zorgt dat een bedrijf gezond blijft, klanten blijft bedienen en doorgaat. Jij bent belangrijk voor de voortgang. En daar mag je trots op zijn.

Het allermooiste is dat je daar ook nog voor betaald krijgt. Met vakantiewerk verdien je een aardig uurloon; geld dat je hard nodig hebt voor je studie, voor nieuwe spullen of voor een fantastische vakantie. Werk je ’s avonds of in het weekend? Dan krijg je ook nog extra. Wat jij deze zomer doet, doet er toe. Voor bedrijven én voor jezelf. Deze zomer sta je midden in je vakantiekracht!

Ja, ik wil extra geld verdienen

Selecteer de provincie en vestiging die het dichtst bij jouw woonplaats ligt.
Bijvoorbeeld: Logistiek, Productie, Magazijn, Schoonmaak, Horeca, Klantenservice, Administratie
Geef weekdagen op (maandag t/m zondag of ma t/m zo)
Geef maand(en), weeknummers, begin- of einddatum op.

Wat mag je verwachten?

Uitstekende beloning

Een goed salaris dat past bij je leeftijd en ervaring

De leukste collega's

Een uitdagende werkplek waar je nieuwe mensen leert kennen!

Unieke ervaring

Een mooie nieuwe werkervaring, ook goed voor op je CV

Wat ga je doen?

Je gaat via Olympia aan de slag bij een bedrijf bij jou in de buurt. We bieden uitdagingen binnen de logistiek, productie en magazijnbeheer. Daarnaast hebben we ook vakantiewerk in de schoonmaak, horeca, administratie en klantenservice. Zo hebben we zeker een baan die bij jou past. Als vakantiekracht kun je voor een langere periode aan de slag tijdens een deel van de vakantieperiode (vanaf mei tot en met augustus).

Wie ben je?

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. Het allerbelangrijkste is jouw inzet en voldoende tijd in je vakantie. Voor sommige vakantiebanen vragen we wat extra’s, zoals bepaalde kennis en ervaring. Soms is het handig als je beschikt over eigen vervoer.

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij een van onze leukste werkgevers. Dat kan voor een groot bedrijf zijn zoals Jumbo, GVB, Eneco, Etos, DHL of voor een kleiner bedrijf bij jou in de buurt. Waar je komt te werken hangt helemaal af van het aanbod van de vestiging bij jou in de buurt en wat jij leuk vindt. Meld je nu aan of bekijk het aanbod van vacatures en solliciteer. Vind je de vakantiebaan bij ons zo leuk dat je eigenlijk wilt blijven? Dan kijken we na je vakantie samen naar de mogelijkheden.

Meld je aan