Olympia en de Wab

Wet arbeidsmarkt in balans

Dit moet je weten

Met de Wet arbeidsmarkt in balans - kortweg de Wab - gaat er veel veranderen in de arbeidsverhoudingen in Nederland. Zoals vaak bij  nieuwe wetten is het moeilijk om nu al te zeggen wat de impact zal zijn. De komende maanden houden we je daarom op de hoogte over de praktische gevolgen die wij ervaren en verwachten.

Olympia blijft uiteraard inzetten op maximale flexibiliteit voor opdrachtgevers en maximale zekerheid en perspectief voor flexkrachten die met hun werk uitdrukking geven aan hun eigen unieke waarde. Want dat is waar wij in geloven.

Veel gestelde vragen over de Wab

Bekijk hier de vragen en antwoorden over de onderwerpen van de Wab. De komende tijd vind je hier nieuwe vragen en antwoorden. Of download de factsheet hieronder.  

Download factsheet

Kennissessie over de Wab

Aan de hand van een analyses en verkenningen met opdrachtgevers, heeft Olympia een aantal keuzes gemaakt in hoe wij de nieuwe regelgeving idealiter invoeren. Wij nodigen je graag uit om onze speciale Wab kennissessie bij te wonen op één van in totaal zes locaties in Nederland. In dit programma gaan wij vooral in op de gemaakte keuzes en de operationele gevolgen. Er is tijdens de sessies veel ruimte om vragen te stellen aan het panel met Wab specialisten. 

Data en locaties

  • Vrijdag 15 november: Deventer
Meld je nu aan!

Peter

Opdrachtgever van Olympia Rotterdam

"De sessie was praktisch en persoonlijk. Aan het einde waren mijn vragen beantwoord en wist ik precies wat mij te doen stond."

De Wab in het nieuws

"Wab, een blessing in disguise" - Steven Gudde