Nieuws

Beleggingsfonds beheerd door Morgan Stanley Tactical Value Investing investeert in Olympia

Beleggingsfonds beheerd door Morgan Stanley Tactical Value Investing investeert in Olympia

Internationale investeerder versnelt groei van betekenisvol werk

Hoofddorp 13 november 2019 - Morgan Stanley Tactical Value Investing investeert in Olympia. De investeerder is sinds afgelopen dinsdag, 12 november 2019, minderheidsaandeelhouder van de arbeidsbemiddelaar en neemt Avedon Capital Partners uit. Met Morgan Stanley Tactical Value Investing is een aandeelhouder aan boord die Olympia zal ondersteunen in haar verdere groei en uitrol van de strategie. Olympia zet in op een leidende rol in de maatschappelijke transitie naar betekenisvol werk. De combinatie met Morgan Stanley Tactical Value Investing geeft hier een extra impuls aan.

Lees meer

Olympia introduceert Cobots

Olympia introduceert Cobots

Voor werk dat te zwaar, gevaarlijk en/of geestdodend is

Olympia Nederland en Olmia Robotics hebben hun samenwerking geïntensiveerd. Vanaf heden bieden zij opdrachtgevers zogenaamde cobots aan. Cobots zijn collaboratieve robots, die samen met mensen aan een taak werken. Zij kunnen werk overnemen dat voor mensen te zwaar, gevaarlijk en/of geestdodend is. Hierdoor worden werknemers ...

Lees meer

Gijs van Dijk bezoekt Etos

Gijs van Dijk bezoekt Etos

Statushouders integreren door werk dankzij Etos en Olympia

Tweede Kamerlid Gijs van Dijk (PvdA) heeft afgelopen maandag een werkbezoek gebracht aan het Distributie Centrum van Etos in Beverwijk. De aanleiding was om kennis te maken met het traject waarin Etos, in samenwerking met Olympia, statushouders aan het werk helpt. Beide organisaties geven werk betekenis door statushouders te helpen integreren.

Lees meer